MEISTÄ - GG GlobalGraph Oy - Tietokonehuolto Helsinki, Käytetyt Tietokoneet

Go to content

Main menu:

MEISTÄ

ATK-laitteiden myynti
Helsinki Komponenttien asennuspalvelu
Nopea PC-huolto Kallio
 

TOIMENKUVA

Yrityksemme toimenkuvaan kuuluu käytettyjen ATK-laitteiden myynti, tietokoneiden korjaus sekä muut koneille suoritettavat huolto- ja asennustoimenpiteet. Valtaosan käytetyistä tietokoneistamme hankimme isoissa erissä erilaisilta yrityksiltä, yhdistyksiltä, sekä virastoilta. Nämä ovat koneita, jotka poistetaan käytöstä konekantojen uusiutuessa. Hankkimiemme koneiden kiintolevyt ylikirjoitetaan, jonka jälkeen testaamme koneet perusteellisesti. Mikäli kone läpäisee testit ongelmitta, kone pääsee myyntiin.

PALVELUT

Yritykseltämme löytyy monenlaisia palveluja niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin tarpeisiin. Alle olemme koonneet joitakin esimerkkejä palveluista joita tarjoamme.

Komponenttien asennus

Komponenttien asennuspalveluun kuuluu osan asentaminen paikalleen, uusimpien ajurien asennus, sekä toimivuuden testaus. Tarvittaessa opastamme laitteen toiminnassa.

Ohjelmistojen asennuspalvelu

Tähän palveluun kuuluvat sekä ohjelmistojen että käyttöjärjestelmien asennukset. Käyttöjärjestelmän asennukseen liittyy myöskin viimeisimpien ajurien ja päivitysten asennus, sekä tarvittaessa koneen toiminnan kannalta ensisijaisten ohjelmistojen asennus (esim. tietoturvaohjelmistot).

Tiedon varmistus

Mikäli koneesi ei enää käynnisty ja kiintolevyllä on tärkeitä tiedostoja, jotka pitäisi saada talteen, voimme varmistaa tiedostot toiselle tietovälineelle myös osittain vahingoittuneelta levyltä.

Tietojen hävittäminen

Jos kiintolevyllänne on salaista tai arkaluontoista materiaalia, tämän palvelun avulla niiden tuhoaminen onnistuu luottamuksellisesti. Tuhoamme levyllä olevan datan Linux-pohjaisilla työkaluilla. Mikäli arkaluontoisen datan sisältävä media on sellaisessa kunnossa että siihen ei normaalikeinoin pääse käsiksi (esimerkiksi kiintolevy joka ei enää tunnistu), voimme tehdä levyn mekaanisesti lukukelvottomaksi.

Vikaselvitykset ja -arviot vakuutusyhtiöille

Jos on epäselvää mikä tietokoneessa on vikana, toimita se meille niin selvitämme sen puolestasi. Saat selvityksen rikkinäisistä osista, ongelmallisista ohjelmista sekä ehdotuksen siitä, miltä suunnalta vikaa olisi parhainta lähteä korjaamaan. Mikäli koneen korjaus tehdään meillä, hyvitämme vikaselvityksen lopullisesta hinnasta. Tarvittaessa kirjoitamme myös lausunnon vakuutusyhtiölle.

Virusten ja haittaohjelmien poisto

Huolimatta nykyään käytössä olevista raskaista virustorjunta ja palomuurisovelluksista, viruksia saattaa silti silloin tällöin päästä livahtamaan koneelle. Jos näin on päässyt käymään, tämän palvelun avulla pääset eroon niin viruksista kuin haittaohjelmistakin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Asennus- ja päivitys Kallio
 

YRITYKSILLE

Jos olette uusimassa konekantaanne tai muusta syystä hankkiutumassa tietokoneistanne eroon, ottakaa toki yhteyttä meihin.

Mikäli teitä huolestuttaa koneiden kiintolevyille tai muille tallennusmedioille mahdollisesti jäävä arkaluontoisen tai tärkeä data, voimme luottamuksellisesti tuhota sen ylikirjoittamalla, kuten yllä kohdassa 'palvelut - tietojen hävittäminen' on mainittu.

Mikäli teillä on tarjottavana käytettyjä ATK-laitteita tai kysyttävää yrityksemme toiminnasta, ottakaa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai tulkaa käymään paikan päällä.

 
PC Helsinki
 

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Nouto käteismaksulla liikkeestämme Vaasankatu 20 b.

 

TAKUUEHDOT

Myönnämme myymillemme käytetyille ATK-laitteille yleensä vuoden takuun. Takuupalvelut myönnetään tavaran oston ohessa annettua kuittia vastaan. Toivottavaa on, että takuuasioissa otetaan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse ennen laitteen takuuhuoltoon toimittamista.

Takuu koskee vain laitteita jotka on toimitettu oston yhteydessä, eikä se koske kuluvia osia (esim. laserkirjoittimien mustekasetit).

Varmuuskopioiden ottaminen on käyttäjän vastuulla. Takuu ei kata virheen tai laiteongelman vuoksi kadonnutta dataa eikä datan palautusta rikkoontuneelta tallennusmedialta.

Huolimattomasta käytöstä, viruksista, kuljetusvaurioista, käyttäjän itse tekemistä ohjelmisto- tai laite-asennuksista johtuvat ongelmat eivät kuulu takuun piiriin.

Takuu ei kata ulkoisista tekijöistä johtuvia ongelmia (esim. sähköverkossa ilmenevät virtapiikit, virtakatkokset, vesivahingot, lemmikkien aiheuttamat vahingot, tms.)

Takuu ei kata ongelmatilanteesta asiakkaalle koituvia epäsuoria vahinkoja (tekemättä jääneitä töitä, jne.). Tarvittaessa takuun alainen vioittunut tuote voidaan vaihtaa vastaavaan. Vaihto ei pidennä takuuaikaa.

Klikkaa tästä palataksesi ylös.

 
 
 
 
 
 
Helsinki Tietokonehuolto

Tietokonehuolto Helsinki
Helsinki Tietokonehuolto

Edullinen tietokonehuolto
 
Free counters
Back to content | Back to main menu